Livet nu

IMG_8279IMG_8311IMG_8327IMG_8333IMG_8352IMG_0716IMG_0729IMG_8370IMG_8375IMG_8383IMG_8384IMG_8395IMG_0739IMG_8424IMG_8463

Nu var det länge sedan jag kikade in här. Och nu när jag uppdaterar er så sällan så är det ju så mycket jag glömmer att berätta, saker som jag gjort eller saker som hänt i läkningsprocessen osv… Men jag känner ändå att det faktiskt får vara okej, och hellre att jag kikar in här någon gång ibland än inte alls. Förutom att jag skriver här för att sprida kunskap om framförallt nackskador och mina erfarenheter i hopp om att hjälpa andra i liknande positioner, så har ju bloggen också varit lite av mitt terapiverktyg i bearbetningen av allt jag varit med om. Jag har fått skriva av mig och på så sätt hjälpt mig själv vidare. Och idag när jag mår så mycket bättre och känner att jag har fått älta allt om och om igen så är jag inte lika beroende av att skriva ned allt. Och tur är väl det, att man går vidare här i livet alltså. Samtidigt så har ju redan sju månader snart passerat så det är ju inget konstigt att jag känner så. Nånstans känner jag väl också att jag vill gå vidare nu, även om det fortfarande är länge kvar tills att jag är frisk för ett ”vanligt” liv. Men saken är väl den att jag kommit så långt nu att jag ändå kan se det där vanliga livet framför mig och jag vet att en vacker dag kommer jag att vara där. På den fronten är det liksom inga tvivel över huvud taget nu längre. Och i och med att den sista månaden nu har känts så himla bra så jag kan ju inte låta bli att fundera på hur bra det kommer att kännas om ytterligare ett halvår eller år. Dit längtar jag!

Hur som helst så har jag varit ute och flängt en hel del sedan senast. Sälen, Borlänge, Stockholm och Vemdalen, och idag håller jag faktiskt ännu en gång på att packa om. Jag har verkligen så kul nu för tiden och det är jag så glad och tacksam för. Jag har ju så mycket energi så det var länge sedan jag låg i sängen en hel dag och bara vilade. Jag klarar nästan inte det numera på grund av för mycket spring i benen. Men jag är så fantastiskt glad över att jag faktiskt har överskottsenergi nu för tiden. Men samtidigt är ju saken den att mitt huvud är hundra gånger piggare än min nacke så jag måste vara noggrann med balansen sinsemellan, nacken får nog ta lite väl mycket stryk vissa dagar. Men så får det vara ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s