Veckan som gått

Den här veckan gick jag in med inställningen att jag för mestadels bara skulle vara hemma och vila, vilket jag också trodde att jag gjort tills dess att jag nu kollade igenom mina bilder och insåg att jag har ju faktiskt visst varit uppe på benen en hel del. Även fast att jag svängt upp och ned en del så har det varit en riktigt bra och händelserik vecka. Det går framåt och jag blir mer aktiv för varje dag. Däremot visar jag er bara veckans bästa stunder, och inte de lite tuffare stunderna då jag ligger i sängen och vilar… Kom ihåg det.

IMG_9522IMG_1634IMG_1649Jag har hittat ett nytt promenadstråk som är helt magiskt längs efter vattnet så där har jag promenerat tre dagar den här veckan. Snacka om att jag njuter av att jag nu för tiden kan samla energi av att vara ute och promenera och inte tvärtom. Och speciellt när det är såhär fint ute varje dag.

IMG_0851IMG_0878Jag och Ida har också varit ute och pussat på hästarna. Tänk att jag om ett eller ett par tre år säkert kommer att kunna rida. Overklig men inte en omöjlig tanke. Den enda restriktionen jag fått av Dr.Gilete angående framtiden när jag läkt är att ”don’t do any high risk sports”, men att skritta ut lite i skogen är det ingen som sagt någonting om haha…

IMG_1513Jag har haft Elsa över på Matchalatte. Så himla mysigt och alldeles för länge sedan dess för innan.

IMG_1565Även Emma har varit hos mig på glöggmys. Vi hade mycket att briefa varandra om, jag om allt angående min operation och hon allt angående att hennes ifk kalmar gått upp i Allsvenskan tills nästa säsong. Bara positivt alltså.

IMG_1581Jag har varit på café med Ida i hela två timmar, bloggat och ätit gott. Att sitta på restaurang eller café är inte alls något stort problem längre, jag blir trött efteråt men inte just då och där. Innan operationen var det alldeles för påfrestande, dels för att jag hade för ont för att kunna sitta så och koncentrera mig men också på grund av att jag upplevde det för stimmigt, högljutt och för mycket intryck att sortera. Men nu kan jag sitta på min plats och bara fokusera på mitt. En helt ny upplevelse.

IMG_1845Selina kom förbi mig med en så himla fin blombukett. Jag är verkligen så himla glad och tacksam över att ha så fantastiska och omtänksamma människor i mitt liv.

IMG_1713IMG_1696IMG_1697IMG_1706IMG_8159Emeli kom till mig för ett så himla mysigt dygn, bland annat promenerade vi nya favvopromenaden igen och så var vi ut och käkade en god lunch. Den här veckan och mina kompisar har verkligen gett mig mycket energi. Hoppas att det fortsätter så.

2 reaktioner till “Veckan som gått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s