Mysig lördag i solen

IMG_8979IMG_9386IMG_8984IMG_1105IMG_9348IMG_1113IMG_1112

Nu har jag varit hemma i Sverige i 18 dagar och jag kan nog, utan att krydda, påstå att minst hälften av dem dagarna har varit soliga. Och speciellt fint är det på mornarna på min morgonpromenad. Jag har varit duktig att vakna tidigt den senaste veckan, vilket jag även ska fortsätta med framöver. Bara för att jag är hemma sjukskriven och återhämtar mig betyder det inte att jag måste leva som någon soffpotatis om dagarna. Det är bara onödigt att jag ska göra mig sjukare än vad jag faktiskt är. 

Jag kliver upp när det fortfarande är sådär mysigt mörkt ute, rastar mig själv på en morgonpromenad innan frukost, käkar frulle och samtidigt scannar jag av Dagens Industri från början till slut, duschar samt klär på mig jeans. Jeansen är viktiga, för det fungerar absolut inte att löka runt i mjukisbyxor hela dagarna. Det säger ju sig självt hur slö man känner sig då. Fast att jag inte jobbar eller pluggar om dagarna vill jag ändå kunna känna den där känslan på kvällen då man äntligen får slänga på sig mjukiskläderna. Jag gör alla sånna här småsaker man egentligen inte reflekterar över, bara för att ge mig själv förutsättningarna att känna mig så normal och frisk som möjligt.

IMG_9403IMG_9407

Så den här lördagen har väl den också flutit på som alla andra dagar mer eller mindre. Promenerat, myst ute i solen, sagt hej till hästarna i stallet (syrran tävlar i hoppning och dressyr så vi äger två stycken), varit på Ica och handlat, läst böcker och haft besök över på fika i form av årets första saffransbullar. En lagom dag i mitt tempo helt enkelt. Nu väntar en mysig lördagskväll med Butternut Squash tacos och Så mycket bättre samt Designated Survivor på tvn. Tur att jag gillar hemmakvällar säger jag bara, det blir ju givetvis en hel del av den varan. Ha en trevlig lördagskväll ni med, Vi hörs imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s