Nytt aktuellt personbästa

IMG_0984IMG_0983

Man kan ju tro att jag för varje försök till mer ska få bakslag och bli knockad direkt ned i viloläge igen. Men så är det inte längre, i allra flesta fall är jag på samma smärt-och energinivå efter en aktivitet som innan. Imorse till exempel, jag promenerade 1,6 km! 1,6 km!! Det låter inte mycket för världen men ni ska bara veta vilket enastående framsteg det är för mig. 1,6 km utan paus, utan frustration och utan något direkt bakslag.

Senast jag promenerade så långt över huvud taget (med smärta och med paus) var nog då jag i juli var i London och virrig som en höna letade efter Medserena där jag skulle träffa Dr.Smith och göra en Upright MRI. Eller då jag i början på september, två veckor innan operationen, irrade runt i Barcelona letandes efter en glasskiosk (uppenbarligen valde jag mina strider med omsorg…). För övrigt var jag så sänkt när jag väl hittade fram, att jag inte ens kunde äta någon. Liknande händelseförlopp har generellt sett varit en vana för mig de senaste åren. Det slog mig att jag inte har en blekaste aning om när jag senast gick så långt utan att vilja försvinna från jordens yta eller åtminstone lägga mig ned på marken och skrika i frustration och smärta.

IMG_0938IMG_0944IMG_0951

Nu kunde jag njuta av min promenad. Andas den friska frostiga luften, beskåda all vacker natur, känna hur solen värmde mig i ansiktet och bara få känna mitt eget flås. Inget tungt flås utan bara ett friskt, normalt sådant. Precis som att jag var ute och promenerade med vilken frisk kropp som helst. Jag bara försöker njuta av varenda minut nu. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som är där jag är idag.

2 reaktioner till “Nytt aktuellt personbästa

  1. Du är fantastisk, det dröjer väl inte länge förrän du tar en promenad runt Frösöberget. Men idag 31/10 på morgonen var det nysnö, lite halt men friskt luft, du får nog sätta på dej broddar eller liknande om du kommer på att göra din promenad, lätta stavar skulle det kunna vara något.Troligt vis så är det bara idag det är vitt på marken, de lovar + 5 kommande dagar .
    Ha det bra // Svante W

    Gilla

    1. Å tack Svante!! Jag har gjort som du skriver- tagit fram mina broddar till skorna. Hoppas på mer snö i dagarna så att man får användning för dom istället, för nu verkar det vara stövlar som gäller haha 🙂 /Rebecka

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s