En ny vardag

FullSizeRender 11FullSizeRender 10FullSizeRender 14

Jag trivs väldigt bra här borta i Barcelona, jag vill knappt hem över huvud taget. Det är nästan så att jag fruktar att åka hem bara för att jag är så väl medveten om att jag antagligen kommer att kliva in i en helt ny fas så fort jag kliver av planet på Frösön. En fas då livet blir mer verklighet och där jag måste acceptera att alla andra gör nytta för sina liv om dagarna. Att alla andra kommer vara på jobb eller skola samtidigt som jag ska ligga hemma i stilla tid med bara rusket och mörkret utanför fönstren. Jag har behövt tackla de känslorna så många gånger förut och det är nog därför jag ängslas så mycket över det nu.  Man tror att man ska lära sig leva med att ha det så men det gör man inte, inte när det är så mycket man vill göra. Inte när man ser fram så mycket emot livet.

Men det är ju skillnad nu, allt jag gör och går igenom nu är ju till mer nytta än vad någonting annat någonsin skulle kunna vara för mig. Jag måste bara ha tålamod för att jag en dag, förhoppningsvis kommer att kunna kliva upp kl 05.30 på morgonen för att hinna träna innan en heldag på jobbet eller skolan väntar. Tänk att man kan längta så mycket efter något sådant som man egentligen bara tar för givet och tycker är jobbigt när man är mitt uppe i det.

FullSizeRender 13FullSizeRender 4IMG_9668FullSizeRender 6FullSizeRender 5FullSizeRenderFullSizeRender 2

När jag är här lever jag som i en egen liten värld med min egna lilla vardag. Jag äter min hotellfrukost, sitter ute i parken och andas i  värmen emellanåt, gör ett dagligt restaurangbesök, går lite korta promenader och gör mina rutinbesök till sjukhuset som jag konstigt nog nästan ser som dagens höjdpunkt. De flesta dagarna är varandra lika fast med en stor utveckling. För varje dag orkar jag gå lite längre, sitta vid matbordet lite längre och skratta lite mer. Idag hade jag liksom till och med ork att möta upp Henrik och Edvin tillsammans med Fanny för att käka en lång lunch vid Camp Nou. Och jag blev inte ens trött efteråt, jag blev bara gladare och piggare.

Skärmavbild 2017-10-12 kl. 18.44.39

I förrgår bytte pappa och min fina kompis Fanny av varandra. Jag saknar ju honom, vi har haft en väldigt fin tid här nere tillsammans men det känns också så otroligt bra att hänga med en kompis istället. Det ger mig så mycket energi, glädje och en känsla av att jag är lite friskare än vad jag är. Hon hjälper mig dessutom med alla saker jag ännu inte klarar av att göra själv, så som att noppa mina ögonbryn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s