En stund ren och skär lycka

IMG_9646IMG_9639IMG_9643IMG_9633

Idag har varit en bra söndag! Dessutom en rätt så storslagen sådan för mig. Jag har nämligen slagit ett personligt rekord. Det vill säga att jag har med mina egna ben, utan nackkrage tagit mig hela vägen till macken på andra sidan kvarteret för att köpa glass. Inte nog med det, jag satt dessutom en stund på en parkbänk och avnjöt den goda glassen i det fina vädret. Det kändes riktigt lyxigt och det var så himla skönt med lite sol. Än så länge har jag inte ens fått något bakslag, jag har inte ondare och jag är inte tröttare. Trots att det för mig faktiskt var en ganska lång utflykt. Att jag inte blir straffad med smärta efter en aktivitet, det har jag inte upplevt på jag vet inte hur länge. Det är ett otroligt stort steg mot det bättre och jag är så oerhört tacksam.

FullSizeRender 12FullSizeRender 13

Mamma och Ella-Carolina åkte hem igår så nu är jag och pappa kvar själva. Vi har bytt hotell och bor nu lite utanför Barcelona. Vilket är riktigt härligt, det är skönt att slippa alla avgaser och människor inne i stan. Här är jag istället omringad av mycket grönska och natur, vilket är guld värt för då är det enkelt för mig att komma ut och ta frisk luft. Och på tal om hotell, idag fick vi en överraskning av hotellet. En urgullig hälsning angående min situation och ett bär-och chokladfat samt färskpressad juice. Det är sådant man blir oerhört berörd av och som man lägger på minnet. Slutligen, om ni klurar på varför det står ”Dear Sofia” och inte Rebecka på kortet så har det att göra med att Sofia råkat bli förstanamn i mitt pass.

8 reaktioner till “En stund ren och skär lycka

 1. Hej Rebecka! Har läst ikapp i din blogg (halkade in här precis innan du skulle opereras) och ville bara lämna ett avtryck! Skickar styrkekramar och hoppas att din återhämtning fortsätter så bra och smidigt som möjligt! Jag har lite av samma problem i nacken som du, cci, aai och instabilitet ner till c5, liksom chiari/ektopi av lillhjärnan. Men det existerar såklart inte i Sverige 🙂 Jag är tacksam för att du delar med dig av din resa till ett bättre liv. Kramar till dig!

  Gilla

  1. Hej Martina! Vad glad jag blir av att höra att det uppskattas. Tack så himla mycket! ❤ Har du någon mailadress? Det skulle vara intressant att höra vad du går och har gått igenom osv. Massa kramar!

   Gilla

   1. Jag sökte efter ditt namn på Facebook och kändes som att jag hamnade rätt i och med ditt inlägg om nacken 🙂 Hoppas ok att jag skickade vänförfrågan? Läk i lugn och ro, så kan vi ju höras av när du orkar! Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s