Mina senaste dagar i Barcelona

FullSizeRender 10IMG_9568FullSizeRender 9

Nu har jag överlevt på egen hand (såklart med assistans av mina tre uppassare; mamma, pappa och lillsyrran) utan sjukhuset i hela tre nätter. Inga sjuksköterskor passar på mig med varken mat, medicin, rutinkontroller eller hjärtlighet. Sista morgonen på sjukhuset blev jag till och med omkramad av sjuksköterskorna innan jag skulle flytta därifrån. Så fantastiskt godsinta människor att ni anar inte. Alla dessa delar lever min familj väldigt bra upp till nu såklart. Det är ett heltidsjobb för de alla att ta hand om mig. Synd för dem bara att det är volontärarbete.

FullSizeRender 4

Igår onsdags var jag på sjukhuset för att träffa kirurgerna. Jag ska även dit imorgon igen men det berättar jag mer om senare.

FullSizeRenderFullSizeRender 2

Det är väldigt härligt att få börja dagen i värmen med frukost på balkongen. Är det något jag uppskattar så är det att hyra lägenhet utomlands. Jag tycker att det är så mysigt att handla i mataffärer i andra länder och laga sin egen mat. Inte för att jag kan vara med och handla nu men ändå. Dock bor vi sista natten i lägenhet inatt och checkar in på ett annat hotell imorgon.

FullSizeRender 5IMG_9537FullSizeRender 6

Vi bor just nu på Majestic Hotel & Residence mitt i Barcelona i ett område som heter Eixample. Vi bor nästan vägg i vägg med Chanel, Gucci och Häagen-Dazs så idag blev det en perfekt utflykt för mig innan jag var tvungen skynda mig hem för att vila ikapp. Men oj vad jag uppskattade det, det kändes helt fantastiskt. Så tacksamt. Jag är dock livrädd att jag ska bli påsprungen eller påkörd när jag vistas bland så mycket folk. Speciellt nu när det är så mycket oroligheter här i Barcelona och Katalonien så känner man sig inte så trygg alls.

FullSizeRender 3

Tacos till middag igår toppar listan av det bästa som hänt mig den här veckan. Ni vet ju hur mycket jag har längtat efter det. Däremot verkar de inte ha sojafärs här (jag äter vegetariskt sedan i vintras) så för mig fick det bli stekt grönkål i tacokrydda istället. Men det var faktiskt över all förväntan. Det hade jag inte kunnat tro. Jag slår vad om att ni är lite skeptiska till det jag skriver just nu, så jag passar på att säga till er; testa först och samtidigt; hejdå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s